16 2016 16:55

Mircea Lucescu a ramas "fara bani" in Ucraina. Guvernul nu ii da voie sa isi scoata averea din banca. Suma este URIASA

Mircea Lucescu are peste 20 de milioane de euro in banca din Ucraina insa Guvernul nu ii da voie sa scoata decat cate 500.000 in fiecare an!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Antrenorul lui Shakhtar Donetk, Mircea Lucescu, are probleme cu autoritatile din Ucraina. Acestia au dat o lege prin care impune o limita anuala de 500.000 de euro pentru persoanele fizice care vor sa scoata bani din banca, anunta publicatia Haberi Yakala, citata de Digi.

Cum conturile lui "Il Luce" insumeaza aproximativ 20 de milioane de euro, antrenorul roman ar avea nevoie de 40 de ani pentru a-si scoate toti banii din banca, daca legea nu se schimba.

Salariul lui Mircea Lucescu la Shakhtar este urias, de 3,5 milioane de euro, acesta neavand restante la club, in schimb probleme apar cu legea din Ucraina, tara ce trece prin criza dupa conflictele armate din ultima perioada.Citeste si:
6 comentarii
 • 17 2016
  Gogu Asta se întâmplă într-o țară condusă de nazziști!...
 • 17 2016
  Roberto A ales Ucraina pentru bani și a strins acolo cât a putut. acum la batrânețe vrea să scoată bani din banca și să plece de acolo dar iată că nu e chiar așa de ușor. așa e când ești lacom după bani....
 • 16 2016
  Nume hai ma ca nu cred ca lucescu are mai mult de cateva sute de mii la ucraineni cu siguranta sunt prin elvetia...
 • 16 2016
  Stra+Luce+Nthory+de+Nord munceste omul saracul si niste animale il fura....
 • 16 2016
  sven :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) moare tiganul de ciuda...
 • 16 2016
  gogaie kiar daca n-ar fi fost razboiul asta din Ucraina, tot PROST te numesti, daca iti tii banii in bancile de acolo ! putea sa-i vireze salariul si primele in orice tara din lume !...
BRAT