11 2018 21:03

Meciul dupa care Messi a plans ca un copil! Dezvaluire in premiera a lui Alexis Sanchez: "Nu l-am putut opri! Oamenii nu stiu asta"


	Meciul dupa care Messi a plans ca un copil! Dezvaluire in premiera a lui Alexis Sanchez: "Nu l-am putut opri! Oamenii nu stiu asta"

Alexis Sanchez a vorbit intr-un interviu acordat Sky Sports despre sacrificile facute de un fotbalist care vrea sa ajunga in top.

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Meseria de fotbalist este una dintre cele mai frumoase. Iar cea de jucator la o echipa uriasa cu atat mai mult. Totusi, ea vine cu multe sacrificii si trairi intense, spune Alexis Sanchez.

Chilianul transferat de United in aceasta iarna a vorbit intr-un interviu acordat Sky Sports.

"Cred ca fotbalul salveaza multi oameni. E un sport care iti poate oferi o viata de lux, dar multi nu stiu cat de multe sacrificii si cat efort se afla in spate. Inseamna sa nu iti vezi familia, sa nu poti merge la ziua mamei tale. Multi jucatori sunt atat de concentrati incat uita si de zilele de nastere ale copiilor lor", a spus Alexis.

"Poti plange la finalul unui meci. Asta e fotbalul. In vestiarul Barcelonei, dupa meciul cu Chelsea, l-am vazut pe Leo Messi plangand. Asta pentru ca jucatorii dau atat de mult pe teren! E normal sa suferi cand pierzi, dupa ce dai totul. Oamenii nu vad asta", a adaugat el.

Alexis a mai spus ca a invatat multe din fiecare experienta avuta ca fotbalist si ca acum stie ca nu poate multumi pe toata lumea.

"Uneori oamenii te judeca pentru ca iti cumperi o masina... Nu ii poti multumi pe toti. Intotdeauna vor fi unii care vor fi nervosi, care te vor critica sau injura. Eu am invatat sa iubesc fotbalul si sa ma bucur de joc", a mai spus el.

2 comentarii
  • 11 2018
    L Sa se facă fotbaliști , fiecare e liber sa își urmeze telul in viața...
  • 11 2018
    Extremadura Poate Alex nu stie ca un om de stiinta, un cercetator sau profesor nu isi permit masina, cu banii obtinuti platesc curentul si intretinerea plus cateva pachete de tigari, sau cei care slugaresc in vest si nu isi vad copiii sau li se distrug familiile! Deh, fotbalul e mult mai chinuitor, asa e!...
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI
BRAT