Fanii lui AIK si ai lui Djurgarden din Suedia au organizat o bataie intre ei. Polonezii si rusii rad dupa ce au vazut imaginile: "Aia e bataie?"
11 2016 15:34

Fanii lui AIK si ai lui Djurgarden din Suedia au organizat o bataie intre ei. Polonezii si rusii rad dupa ce au vazut imaginile: "Aia e bataie?"

Fotbalul din Suedia nu pare cu nimic mai civilizat decat cel din est, unde bataile intre fani sunt la ordinea zilei.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Suporterii lui Djurgarden, in negru, si cei ai lui AIK, in portocaliu, au oferit scene de cosmar in acest week-end. Suedezii au organizat o bataie intre doua grupuri de suporteri egale la numar, regula fiind ca nimeni nu avea voie sa aiba arme la ei, incepand de la cutite si sabii la alte obiecte ce putea fi folosite in bataie.

Dupa 6 minute de bataie, cele doua grupuri au fost despartite de aparitia Politiei, care a dispersat grupul de huligani.

Culmea este ca in urma acestei batai au aparut mai multe mesaje din partea huliganilor din Polonia si Rusia, care ii acuza pe suedezi ca nu stiu sa se bata. Polonezii si rusii sunt recunoscuti pentru bataile extrem de dure dintre suporteri.

 
6 minute long arranged fight in Sweden yesterday.

6 minutes long arranged fight in Sweden yesterday. Djurgården (black) vs. AIK (orange).

Posted by ULTRAS-TIFO.net on Sunday, 10 January 2016


2 comentarii
  • 11 2016
    mm saracilor sa va fie rusine juranlisti la spiru cnaul unde mort....ti masi esteee...
  • 11 2016
    Ionut Felicitari ! Dati dovada de profesionalism total , facand publicitate batailor intre suporteri. Si va mai intrebati de ce Romania o duce rau?!...
BRAT