PUSTII MOMENTULUI! Astia sunt jucatorii SURPRIZA din Europa in 2010!

Anthony Stokes Bryan Ruiz Pedro Radamel Falcao Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Martie 2010, 10:48
Data actualizarii: Vineri 05 Martie 2010, 10:52

"Kaka, 60 de milioane de euro, un singur gol decisiv pentru Real Madrid", au scris astazi catalanii de la Sport. Italienii de la Gazzetta dello Sport vin in completare si prezinta cele mai mari surprize ale momentului in campionatele din Europa.

Vezi TOPUL jucatorilor surpriza din Europa in 2010, facut de Gazzetta dello Sport:

SPANIA - Pedro, Barcelona: Pustiul de 22 de ani de pe Nou Camp a reusit deja sa-l scoata din echipa pe mult mai experimentatul Henry, titular la nationala Frantei. A marcat deja 7 goluri pentru Barcelona si e cotat la 10 milioane de euro. Prin comparatie, Henry valoreaza 22 de milioane.

ANGLIA - Luis Antonio Valencia, Manchester United: Nu e un lucru tocmai usor sa-l inlocuiesti pe Cristiano Ronaldo, insa Valencia, transferat de Sir Alex pe 25 milioane de euro de la Wigan, a reusit sa faca pana acum o figura excelenta. A marcat 5 goluri in 26 de partide. Totusi, transfermarkt.de il coteaza in acest moment la 17.5 milioane de euro.

GERMANIA - Toni Kroos, Bayer Leverkusen: Imprumutat la Leverkusen de Bayern Munchen, Toni Kroos, un mijlocas ofensiv de 20 de ani, a reusit sa marcheze de 10 ori, 9 goluri fiind date in acest sezon. "Kroos trage Leverkusen dupa el", scrie astazi Gazzetta dello Sport. In prezent, Toni Kroos este cotat la 8 milioane de euro.

FRANTA - Adil Rami, Lille: Mijlocasul de origine marocana in varsta de 24 de ani a refuzat sa joace pentru Maroc, iar acum a prins loc la nationala Frantei. A reusit sa dea 7 goluri pentru Lille si este considerat "responsabil" pentru parcursul bun al echipei in Ligue I. Transfermarkt.de il coteaza la 7 milioane de euro.

OLANDA - Bryan Ruiz, Twente: atacantul de 24 de ani al lui Twente i-a facut zile negre Stelei in Europa League. E considerat unul din cei mai in forma jucatori ai momentului in Olanda, marcand 16 goluri in 24 de meciuri pentru Twente. E cotat la 7.5 milioane de euro.

PORTUGALIA - Radamel Falcao, FC Porto: atacantul columbian de 24 de ani face ravagii in Portugalia in acest sezon. Adus de la River Plate, a reusit sa dea la FC Porto 23 de goluri in 29 de partide. E cotat la 8 milioane de euro.

SCOTIA - Anthony Stokes, Hibernian: crescut de Arsenal, atacantul irlandez de 21 de ani e omul momentului in Scotia. A dat 16 goluri in 26 de meciuri la Hibernian si e cotat la doar 1.7 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!