26 septembrie 2017 22:51

Romanul promovat de Mayweather dezvaluie unul din secretele supercampionului. De ce nu i-a dus niciodata tuica romaneasca :)

Ronald Gavril, romanul promovat de Mayweather Promotions, a revenit in tara dupa ce a pierdut meciul de titlu mondial de luna aceasta.

Bate Cupa! Marti 20:30 Sepsi - Craiova, Miercuri 20:30 Sanatatea - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Mayweather si-a prezentat noua colectie de arta: are acasa tablouri de 3 metri cu el, dar si cu McGregor, ultimul sau adversar. Prietenul Gavril vrea sa-i duca o romanca frumosa lui Mayweather.

Tablourile imense din vila de 20 de milioane a lui Mayweather din Beverly Hills sunt facute din cioburi de sticla de o fosta componenta a trupei Pussycat Dolls.

Romanul Gavril a asistat la victoria lui Mayweather in fata lui McGregor, dar n-a ramas si la petrecerea cu sampanie si fete frumoase. 
 
Reporter: Data trecuta spuneai ca ii duci tuica romaneasca, ai apucat?
Ronald Gavril: El nu bea nimic, nu consuma alcool deloc. Si atunci nu mi-am permis sa-l jignesc.

Mayweather cauta fete pentru clubul lui de striptease.

"Romania e plina de fete frumose, de ce nu ar putea lucra acolo?!", a mai spus Gavril.
 
Mayweather i-a promis lui Gavril ca ii va obtine un nou meci pentru centura mondiala.

"Eu ma simt campion, dar nu am centura mondiala", a mai spus pugilistul.
 FULLSCREEN
Romanul promovat de Mayweather dezvaluie unul din secretele supercampionului. De ce nu i-a dus niciodata tuica romaneasca :)
  • /
1 comentarii
  • 26 septembrie 2017
    Adi Chiar crezi ca ai castigat cu o repriza doua trei, a fost mult peste tine benavidez, cu directe si morcovelu nu ai cum sa eii centura, bafta, sa vazut......
Premierul Spaniei anunță activarea articolului 155 din Constituție și alegeri regionale în Catalonia
BRAT