Decizie controversata in "ADEVARATA lupta a anului" din box! Ce s-a intamplat azi-noapte in meciul dintre Canelo Alvarez si Golovkin
17 septembrie 2017 09:25

Decizie controversata in "ADEVARATA lupta a anului" din box! Ce s-a intamplat azi-noapte in meciul dintre Canelo Alvarez si Golovkin

Canelo Alvarez si Gennady Golovkin au incheiat la egalitate meciul de azi-noapte, de la Las Vegas, insa decizia este puternic contestata. Din cei trei arbitri, unul a dat victorie Canelo (118-110), unul a dat pentru Golovkin (115-114), iar cel de-al treilea a vazut egalitate (114-114).

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Gennady Golovkin (Kazakhstan), in varsta de 35 de ani, si-a pastrat centura mondiala la categoria mijlocie, dupa ce a incheiat la egalitate disputa cu mexicanul Canelo Alvarez, una brutala disputata pe parcursul a 12 runde.

Meciul din "Sin City" s-a incheiat cu o decizie controversata, dupa ce arbitri duelului au punctat meciul complet diferit.

Fanii boxului au vazut o victorie a lui Golovkin, dupa un meci in care ambii pugilisti au aratat tot ce au mai bun si nu au fost de clintit din drumul catre glorie. Totusi, rezultatul nu a fost cel asteptat.

Controversa a aparut in momentul in care arbitrul judecator Adelaide Byrd a "aruncat" scorul 118-110 pentru Canelo, dupa ce initial un altul daduse 115-114 pentru Golovkin.

Lupta de 100 de milioane de dolari s-a incheiat astfel la egalitate, dar cu o victorie a lui Gennady Golovkin, care si-a pastrat centura mondiala.

"Am vrut o bataie pe cinste, imi place stilul mexican. A fost o lupta adevarata, iar eu am inca centurile. Sunt in continuare campion! Nu e vina mea ca s-au dat astfel de scoruri", a spus Golovkin la final.

"Nu m-a surprins cu nimic. In primele runde am vrut sa vad ce poate, am construit. Cred ca am castigat 8 runde, simt ca am invins", a spus si Canelo Alvarez, care a cerut inca un meci: "Trebuie sa ne mai batem o data, pentru ca nu a castigat, a fost egalitate", a mai spus Canelo.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2 comentarii
  • 17 septembrie 2017
    adrianb foarte bun meciul, golovkin merita sa castige...
  • 17 septembrie 2017
    BULAU Clasicele magarii si porcarii oribile din boxul profesionist,nu vor muri NICIODATA!...
Proteste în toată ţara. La Cluj au ieşit mai mulţi oameni în stradă decât în Capitală
BRAT