Boxul romanesc doarme de 6 ani! Mayweather da trezirea din Las Vegas: Ronald Gavril poate castiga centura mondiala saptamana viitoare!
6 2018 13:23

Boxul romanesc doarme de 6 ani! Mayweather da trezirea din Las Vegas: Ronald Gavril poate castiga centura mondiala saptamana viitoare!

Romanul pe care pariaza Mayweather e gata sa sparga careul de asi din boxul profesionist.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

   Froch i-a provocat o numaratoare intregului box romanesc atunci cand l-a hipnotizat in corzi pe Lucian Bute. In primavara asta se fac sase ani de cand Bute a pierdut centura mondiala, in cosmarul de la Nottingham. Bute, de doua ori, Jo Jo Dan, Razvan Cojanu, Cristi Ciocan si Ronald Gavril au incercat fara succes sa ridice boxul profesionist romanesc de la podea. Romanii au pierdut meciurile de titlu in care au boxat, sau eliminatoriu la centura, in cazul greului Ciocan.

   Cu ajutorul lui Mayweather, Gavril va boxa din nou in ringul baietilor cu adevarat mari. Bacauanul de la Mayweather Promotions va lupta in meci revansa cu Oscar Benavidez, cel mai tanar campion mondial din istorie al diviziei super mijlocie. La primul meci pentru centura WBC, Ronald l-a trimis la podea in ultima runda pe Benavidez, dar doi arbitri din trei i-au dat decizia americanului si l-au suparat pe Mayweather. Per total, Benavidez a lovit mai mult si mai exact, o spun statisticile de dupa meci.

Sursa foto: https://www.facebook.com/RonaldGavril/

  “Romani, fiti alaturi de Ronald Gavril!” Mayweather ii indeamna pe fanii boxului din Romania sa-l incurajeze mai mult pe compatriotul lor plecat in cautarea visului american. Desi a pierdut, Gavril a castigat aprecierea tuturor dupa primul meci cu Benavidez. E timpul sa faca pasul cel mare, pasul care-l va aseza langa Leu, Doroftei, Bute si Diaconu. “Va fi si victoria boxului romanesc”, spune Gavril inaintea marelui meci de pe 17 februarie.

  Imi doresc ca la sfarsitul anului sa nu putem spune ca meciul anului din boxul romanesc a fost cel dintre Halep si Kerber! Deocamdata, asta e!

Sorin Ristea, editor Sport.roFULLSCREEN
Citeste si:
1 comentarii
  • 6 2018
    Roco Nu castiga de geaba vrea floyd, supa e sparta la gavril...sa fie multumimt unde o ajuns ca se pozeaza bine,cariera e cam aicea,pozele mai raman,are noroc cu caru ca are contract in echipa mayweather,jr, pustiul benavidez va ramane in top...
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI
BRAT