Victorie OZN pentru Liverpool. Echipa lui Klopp a castigat unul dintre cele mai ciudate meciuri din acest sezon de Premier League
6 2016 17:38

Victorie OZN pentru Liverpool. Echipa lui Klopp a castigat unul dintre cele mai ciudate meciuri din acest sezon de Premier League

Liverpool - Manchester United se vede la ProTV, joi, ora 22:00

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Liverpool a reusit sa castige intr-o partida extrem de interesanta, in deplasare la Crystal Palace. Oamenii lui Klopp au fost condusi pe tabela din minutul 48, dupa golul lui Ledley, si au ramas fara un om 15 minute mai tarziu, cand Milner a luat cartonas rosu.

Chiar si asa, "cormoranii" au reusit sa se impuna dupa un prim gol ciudat, Firmino marcand dupa ce portarul a alunecat in momentul degajarii si i-a pasat in marginea careului. CLICK AICI pentru a vedea gafa portarului si golul lui Firmino.

Al doilea moment ciudat a venit in minutul ... 96! Benteke a adus victoria transformand un penalty obtinut tot de el (CLICK AICI pentru video), dupa ce a fost atins "probabil" in careu de adversar. Atacantul belgian nu a fost prea sigur de acest lucru, declarand dupa meci: "cred ca m-a atins, altfel nu cadeam".

Benteke a transformat fara probleme insa mai multe site-uri, printre care si 101greagoals.com au scris ca meciul s-a terminat 1-1, omitand golul lui Benteke.
 0 comentarii
Noua clădire a Operetei, care a costat 13 milioane, nu a funcţionat nici un an. "E pericol de electrocutare"
BRAT