TSKA Moscova a marcat din offside cu United, dar arbitrul a validat reusita! Regula ciudata de care au profitat rusii. VIDEO
6 2017 11:23

TSKA Moscova a marcat din offside cu United, dar arbitrul a validat reusita! Regula ciudata de care au profitat rusii. VIDEO

Vitinho a deschis scorul pe Old Trafford, insa gazdele au acuzat offside flagrant la atacantul rusilor. 

Manchester United a invins TSKA Moscova cu 2-1 si s-a calificat in optimile Champions League de pe prima pozitie in grupa.

Echipa lui Mourinho a inceput meciul cu o bara a lui Rashford, insa rusii au condus cu 1-0 la pauza. Vitinho a deschis scorul cu un sut din careu, deviat deciziv de Dzagoev, aflat in pozitie clara de offside. Arbitrul a validat reusita, spre stupoarea englezilor, convinsi ca golul va fi anulat.

Tusierul a explicat imediat de ce nu a fost offside. In timp ce rusii inscriau, Daley Blind se afla in afara terenului, ajuns acolo in urma unei alunecari.

O regula FIFA spune ca daca un jucator se afla in afara terenului fara permisiunea arbitrului, atunci se considera ca acesta este pe linia de fund a terenului. Astfel, Dzagoev nu se afla in offside deoarece Blind ajunsese in afara terenului din inertie si nu din cauza unei accidentari sau din alt motiv aprobat de arbitru.

Mourinho a protestat initial, insa la finalul jocului a recunoscut ca golul a fost valid. "Asa am avut si eu impresia, ca e offside, insa se pare ca nu a fost", a spus portughezul.

United a intors scorul intr-un minut in repriza a doua, prin Lukaku si Rashford. 



FULLSCREEN
TSKA Moscova a marcat din offside cu United, dar arbitrul a validat reusita! Regula ciudata de care au profitat rusii. VIDEO
  • /
6 comentarii
  • 9 2017
    Alexandru Nu este offside. Blind este in afara terenului dar dupa regulament el se considera pe linia terenului asa ca decizia arbitrilor este una foarte buna. Inainte de a posta ceva uitativa in regulament. De la voi invata si unii jucatori sa protesteze la fiecare decizie a arbitrului. Mai bine ati scrie corect si sa educam lumea in fodbal...
  • 7 2017
    George Numai comentați daca nu știți regulamentul..sunt arbitru iar regula e foarte buna...așa orice fundaș poate să iasă de pe teren pe linia de fund sa lase atacantul in offside......
  • 6 2017
    mountytoma unde visati voi deviere decisiva? rusul ala s-a ferit cat a putut din calea mingii, care oricum intra in poarta!...
  • 6 2017
    dac.impielitzat si comentatorul a spus ca a fost offside... nu stiti regulamentul domnilor, nu stiti, asta e adevarul, si comentati fotbal de ani de zile......
  • 6 2017
    alex Schimbati titlul...nu a marcat din offiside, daca nu a fost offside. Si da, chiar nu a fost offside....
  • 6 2017
    Gogu Oare ce echipa e asta TSKA că nu am găsito nicăieri. Îmi place titlul articolului mă făcut să rad...
10.000 de oameni au protestat în Piața Victoriei față de modificările legilor Justiției
BRAT