Situatie SOC la Arsenal! Pleaca Wenger? Daily Mail scrie despre un final neasteptat de sezon
15 2016 12:02

Situatie SOC la Arsenal! Pleaca Wenger? Daily Mail scrie despre un final neasteptat de sezon

11 puncte o despart pe Arsenal de Leicester cu 8 etape inainte de finalul campionatului. Arsenal are un meci in minus fata de lider, dar situatia e tensionata.

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Leicester, Tottenham, Arsenal si Manchester City sunt cluburile care trag pentru titlu in acest moment in Anglia. Leicester are 5 puncte peste Spurs, echipa de pe 2, pentru ca la 11 puncte distanta de lider sa fie Arsenal, cu un meci in minus.

Nemultumirea fanilor fata de sansele ratate in acest sezon si a infrangerii din weekend cu Watford, in Cupa, a nascut o serie de proteste, iar asta il deranjeaza teribil pe Wenger.

Daily Mail scrie astazi ca Arsene Wenger a luat in calcul chiar o despartire de club dupa o viata petrecuta alaturi de echipa. Motivul nemultumirii il reprezinta modul dur in care fanii au reactionat si au protestat fata de rezultate. Frica suporterilor nu e legata doar de lupta pentru trofee, ci si de posibilele plecari ale lui Ozil si Alexis Sanchez din vara.

Sursa citata noteaza ca daca protestul fanilor se va amplifica, atunci antrenorul francez ia serios in considerare despartirea de club.


0 comentarii
BREXIT. 800.000 de britanici vor un nou referendum dupa ce au cautat pe Google "Ce este UE?" Proteste la Londra si Edinburgh
BRAT