25 2016 09:23

Revolta la Manchester United! Jucatorii il fac pe Van Gaal sa PLECE! Anuntul facut de englezi


	Revolta la Manchester United! Jucatorii il fac pe Van Gaal sa PLECE! Anuntul facut de englezi

Louis Van Gaal e gata sa plece de la Manchester United, dupa un nou esec usturator pe teren propriu, 0-1 cu Southampton. 

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

United este pe locul 5, la 10 puncte de primul lor, iar Van Gaal nu mai are parte de sprijin in Manchester. Suporterii s-au intors impotriva lui, iar acum si o parte din jucatori, anunta presa engleza. Seful clubului, Ed Woodward, a convocat liderii vestiarului dupa meciul cu Southampton, iar acestia au votat impotriva ramanerii lui Van Gaal la United. Mai mult, presa engleza scrie ca olandezul e hotarat sa plece singur si sa nu astepte demiterea. Daca isi da demisia, Van Gaal rateaza un bonus urias, insa e hotarat sa renunte la bani doar ca sa incheie povestea Manchester, una de trista amintire pentru el.

Vestea vine la o zi dupa ce jurnalistii englezi au publicat o scrisoare de 6 pagini pe care Jose Mourinho le-ar fi trimis-o sefilor lui United. Acesta a facut o analiza amanuntita a jocului echipei, dar si un plan de redresare a situatiei gigantului englez. Agentul lui Mourinho a infirmat insa existenta unei asemenea scrisori. 

2 comentarii
  • 25 2016
    Razvan Pleaca ca mi-ai distrus echipa...
  • 25 2016
    KIM+IR+SEN Pur si simplu,fotbalul britanic,nu i se potriveste!Ca e mare antrenor,nimeni nu contesta asta,dar la investitiile fabuloasa facute la MU,e normal sa fie pretentii mari!Uite,ca ""magicianul ""asta,nu a reusit!...
Misterele uzinei de preparare a uraniului de la Feldioara: "Una dintre cele mai incredibile povesti din energia romaneasca"
BRAT