Intalnire secreta intre cele mai mari cluburi din Anglia pentru infiintarea SUPER LIGII EUROPEI! Cine ar urma sa joace acolo
2 martie 2016 11:07

Intalnire secreta intre cele mai mari cluburi din Anglia pentru infiintarea SUPER LIGII EUROPEI! Cine ar urma sa joace acolo

Dezvaluiri spectaculoase facute astazi in The Sun.

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Ziaristii britanici de la The Sun scriu astazi despre o intalnire secreta intre Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Chelsea si Manchester United alaturi de omul de afaceri american Stephen Ross despre infiintarea unei Super Ligi a Europei.

Potrivit sursei citate, Stephen Ross, patronul celor de la Miami Dolphins, vrea sa infiinteze o competitie care sa rivalizeze cu Champions League si Premier League, in care cele 5 cluburi din Anglia ar urma sa aiba calificarea garantata in fiecare sezon.

"Ross spera sa obtina curand un acord, urmand sa garanteze sume de bani pentru cluburile din Anglia, pentru a scapa de emotiile calificarilor ratate", mai scrie The Sun.Citeste si:

#Super Liga Europei

3 comentarii
  • 2 martie 2016
    adasda Jumate din astea nu se duc in liga la anul...
  • 2 martie 2016
    sasd Penibili,au vazut ca sunt din ce in ce mai slabi si acum vor sa-si faca liga lor :)))...
  • 2 martie 2016
    gazza nu stiam ca sunt doua cluburi manchester united...
Printul Charles s-a interesat de soarta celor raniti in atacul terorist din Londra. In ce stare se afla Andreea
BRAT