Ia Petrolul titlul sezonul viitor? :) Acum FIX un an, Leicester era pe ultimul loc in Premier League!
21 2016 17:47

Ia Petrolul titlul sezonul viitor? :) Acum FIX un an, Leicester era pe ultimul loc in Premier League!

Leicester a simtit fiorul rece al retrogradarii in primavara trecuta. Doar rezultatele bune din ultimele etape au facut ca echipa sa ramana in Premier League.

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Iar in vara nu s-au intamplat minuni. Cea mai scump transfer nu a depasit 10 milioane de euro, un maruntis fata de campaniile de transferuri de sute de milioane de euro de la Manchester United, City sau Liverpool.

Singura mutare importanta a fost aducerea lui Claudio Ranieri, un antrenor cu mare experienta, dar cu imaginea sifonata de rusinile traite recent pe banca nationalei Greciei.

Cu Vardy si Mahrez atinsi parca cu o bagheta magica, Leicester se afla astazi la doar sapte pasi de cea mai mare surpriza din istoria Premier League.

Pe 21 martie 2015, era pe ultimul loc.


Sursa foto: thesun.co.uk

"Eu nu ma simt deloc jenat de situatia asta. Fotbalul este un sport, iar povestea lui Leicester face sportul acesta mai frumos. Asta inseamna ca nu doar banii conteaza. E frumos ce se intampla, asta e bucuria fotbalului", spune, de la -16 puncte, Louis van Gaal, un antrenor cu buget de transferuri de 300 de milioane de euro pentru acest sezon.


2 comentarii
 • 21 2016
  vlad La Leicester a fost o situatie mai neobisnuita fiindca un club ce promovase din championship nu isi luase licenta si au ramas ei. Dar in Romania , cum doamne IARTA-MA de BOU SI DOBITOC ce esti , autorul articolului , poate sa castige Petrolul sezonul viitor titlul daca ei retrogradeaza? pentru ca 99% ei vor retrograda sezonul asta....
 • 21 2016
  hahAh Cum e tot in prima liga daca era pe ultimul loc ?...
 • 21 2016
  giani nu au luat licenta aia din liga a 2-a si au ramas ei...
 • 21 2016
  eu ia ghici??! obosit mai poti fi...
BREXIT. David Cameron NU ar urma sa declanseze Articolul 50 la summitul de marti. Planul Frantei si Germaniei pentru UE
BRAT