Dezvaluiri SOCANTE! Adam Johnson a fost ARESTAT dintr-un motiv incredibil. Anuntul facut in Anglia
24 martie 2016 18:05

Dezvaluiri SOCANTE! Adam Johnson a fost ARESTAT dintr-un motiv incredibil. Anuntul facut in Anglia

Condamnat la 6 ani de inchisoare pentru relatii cu o minora, Adam Johnson primeste acum inca o lovitura serioasa de imagine!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Chiar in ziua pronuntarii sentintei, Johnson a mai furnizat o stire sinistra pentru presa engleza. Fostul international englez a fost arestat si pentru ca ar detine materiale pornografice extreme cu animale! Informatia a fost distribuita pe Twitter de mai multi jurnalisti britanici si confirmata de surse judiciare.

In cele din urma, acuzatiile au fost retrase dupa ce mijlocasul a primit condamnarea de 6 ani pentru relatii sexuale cu o adolescenta de 15 ani.

Judecatorul a spus ca Johnson n-a parut in niciun moment ca regreta ceea ce a facut si ca a crezut ca va scapa de pedeapsa datorita statutului sau.

"Fanii tineri aveau incredere in tine si asteptau un alt comportament din partea ta. Erai un fotbalist respectat la Sunderland, de aceea ai ajuns in pozitia de a-ti permite sa faci ceea ce ai facut", i-a spus judecatorul lui Johnson.

Fotbalistul va afectua jumatate din pedeapsa, apoi va fi eliberat conditionat.
 


 1 comentarii
  • 24 martie 2016
    Sever+Muresan Alb rosu???Zoofilie? Atunci sigur e dinamovist......
Atacul terorist din Londra. Imagini cu momentul in care a fost impuscat Masood. 2 "arestari semnificative", vineri dimineata
BRAT