9 septembrie 2017 16:16

"A ruinat meciul!" Faza horror care a provocat o multime de controverse! Cum a primit rosu Mane cu Man City


	"A ruinat meciul!" Faza horror care a provocat o multime de controverse! Cum a primit rosu Mane cu Man City

Unul dintre marii rivali ai lui Liverpool a acuzat arbitrul pentru decizia luata.

In minutul 36 al partidei de pe Etihad dintre Manchester City si Liverpool, 2 echipe neinvinse in startul sezonului, a avut loc cel mai controversat moment al meciului. O pasa lunga spre Mane, aflat in pozitie corecta, a fost respinsa cu capul de catre Ederson cu capul.

Portarul lui Man City era la 20 de metri de poarta si a fost lovit in plin de catre Mane, cel care a ridicat mult piciorul, nestiind ca Ederson a iesit din poarta. Portarul lui City a fost lovit puternic si a primit ingrijiri medicale mai bine de 8 minute inainte de a fi inlocuit de Bravo.

Arbitrul a decis imediat sa-i acorde cartonas rosu lui Sadio Mane. Decizia a fost contestata, surprinzator, de Gary Neville in analiza Sky Sports. Cunoscut ca fiind fan al lui Manchester United, echipa la care a jucat multi ani, Neville a spus ca aceasta decizie a stricat echilibrul meciului.

 

2 comentarii
  • 9 septembrie 2017
    Ortega Lipsa de viziune din partea antrenorului cormoranilor (chiar nu reusesc sa imi aduc aminte numele lui). Un antrenor slab, frustrant de slab. Este inandmisibil sa pierzi asa un meci , chiar si cu un om in minus. Patetic!...
  • 9 septembrie 2017
    Copilu Roşu şi trebuie şi câteva etape de suspendare pe lângă cele două !! O intrare inutilă şi care se putea termina foarte prost !!...
Simona Halep - Naomi Osaka 6 - 3, 6 - 2. Românca s-a calificat în sferturile Australian Open
BRAT